Videoclip

Wil je als artiest/band een videoclip laten maken?

Dan ben je bij S.F. Pictures op het juiste adres.

We bieden hoge kwaliteit videoclips voor een scherpe prijs!

Wat kun je verwachten?

S.F. Pictures Videoproducties is een eenmansbedrijf. Dit houdt in dat ik alle video’s zelf film en edit. Verder werk ik het zoveel mogelijk op locatie. Op deze manier kunnen de kosten voor de het maken van de videoclip laag gehouden worden.

Werkwijze

Script

Na het beluisteren van het nummer schrijven we een verhaallijn voor de videoclip. Hierbij kijken we wat je wilt overbrengen, wat de sfeer en de boodschap van jouw nummer is. We bespreken de kleuring en eventuele special effects. Als alles doorgenomen en goed bevonden is, gaan we filmen.

Opname

We filmen in HD/4K, wat staat voor een goede beeldkwaliteit. De clip wordt in 1 of meerdere dagen gefilmd, afhankelijk van de wensen en het script. De clip wordt uitsluitend op locatie opgenomen, zo houden we de kosten van de clip laag.

Montage

Na het filmen, wordt de videoclip gemonteerd. Je krijgt eerst een preview van je videoclip te zien, zo kunnen we nog wat dingen aanpassen als het nodig is. Na jouw goedkeuring is de clip van jou en kunnen we het eventueel voor je op YouTube zetten.

Kosten

Wat wil/kun je uitgeven?

Ik kan niet in je geldbuidel kijken, dus hoeveel je aan een videoclip wilt uitgeven dat beslis jij.

Hoe duur een videoclip wordt hangt af van je wensen.

Ik werk niet met pakketen, maar kijk meer naar je wilt/kunt besteden.

Aan de hand van het te besteden bedrag, bekijken we welke wensen haalbaar zijn. Zodat we deze in de videoclip kunnen verwerken om zo tot een mooi eindresultaat komen die naar ieders tevredenheid is.
Voor een offerte, beschikbaarheid en/of vragen kun je contact met mij opnemen.